Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική ακύρωσης / Επιστροφών

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σε θέματα επιστροφών και ακυρώσεων, παρακαλούμε όπως διαβάσετε την αντίστοιχη πολιτική του καταστήματος.

Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας ή κάποιων από τα προϊόντα που περιέχονται σε αυτήν εντός τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή:

  1. Όταν το προϊόν έχει ανοιχτεί από την συσκευασία του.
  2. Όταν έχει χρησιμοποιηθεί.
  3. Όταν έχει σπάσει ή λείπει μέρος από το προϊόν.

Τα έξοδα αποστολής προς εμάς επιβαρύνουν τον πελάτη και τα έξοδα αποστολής της αντικατάστασης επιβαρύνουν εμάς. Αν ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων αυτή μπορεί να γίνει μόνο μέσω Τραπέζης, (Εθνικής, Πειραιώς και Αttica ) , σε άλλες τράπεζες ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της τράπεζας .


Σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος η αντικατάσταση γίνεται με δική μας χρέωση , κατόπιν συνεννόησης για τον τρόπο αποστολής, αποστέλλετε το ελαττωματικό προϊόν και σας το αντικαθιστούμε κατόπιν ελέγχου εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, σε περίπτωση διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου προϊόντος. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη εάν ο χρόνος παράδοσης υπερβαίνει τις 10 ημερολογιακές ημέρες επιστρέφονται τα χρήματα στον πελάτη μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό του λογαριασμό.

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από το αντίστοιχο παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης – τιμολόγιο πώλησης ) της αγοράς του. Σε διαφορετική περίπτωση ο έλεγχος του προϊόντος θα αναστέλλεται έως την παραλαβή του παραστατικού.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2510220301, είτε μέσω e-mail στο info@agro-garden.gr .

Πολιτική Ακυρώσεων

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας, πατώντας στο κουμπί διαγραφή και μετά ενημέρωση. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.


Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα από το κατάστημα μας, μπορείτε να καλέσετε το 2510220301 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.


Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2510220301 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@agro-garden.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε με τα εκάστοτε έξοδα αποστολής – παραλαβής της παραγγελίας σας . Αν ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων αυτή μπορεί να γίνει μόνο μέσω Τραπέζης, ( Εθνικής, Πειραιώς και Αttica ), σε άλλες τράπεζες ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της τράπεζας .

Καλάθι Αγορών

Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.