Όροι Χρήσης

Η πώληση γεωργικών φαρμάκων γίνεται βάση του νόμου 4036/2012 ( Φ.Ε.Κ 8/Α/27-1-2012) και των τροποποιήσεων του από το Άρθρο 48 του νόμου 4384/2016 ( Φ.Ε.Κ 78/Α/26-4-2016) για την αγορά τους, εκτός των μη συνταγογραφούμενων σκευασμάτων.

Για την αγορά συνταγογραφούμενων γεωργικών φαρμάκων ο αγοραστής πρέπει να είναι κάτοχος του πιστοποιητικού ορθολογικής χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων και να είναι καταχωρημένος στη σελίδα του www.minagric.gr . (τηλ 1540)

Σε αντίθετη περίπτωση εάν δεν δικαιούται βάση νομού 4036/2012 ( Φ.Ε.Κ 8/Α/27-1-2012) και των τροποποιήσεων του από το Άρθρο 48 του νόμου 4384/2016 ( Φ.Ε.Κ 78/Α/26-4-2016) η αγορά ακυρώνεται ή εκτελείται χωρίς τα γεωργικά φάρμακα που επιλέξατε στο καλάθι αγορών .

Αν ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων αυτή μπορεί να γίνει μόνο μέσω Τραπέζης (Εθνικής, Πειραιώς και Αttica ) , σε άλλες τράπεζες ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της τράπεζας .

Οι τιμές που αναγράφονται στο site είναι οι τελικές τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 13% ή 24% αναλόγως του είδους. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα agro-garden.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών χωρίς καμιά ενημέρωση – αναγγελία προς τους πελάτες του

Ο πελάτης με την ολοκλήρωση της παραγγελίας δέχεται και συμφωνεί αυτόματα με τους όρους χρήσης του καταστήματος.     

Ευθύνη του ηλεκτρονικού καταστήματος agro-garden.gr.

Δεν ευθύνεται για ελαττώματα των προϊόντων, όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα και πωλούνται συσκευασμένα.

Τα γεωργικά φάρμακα εκτελούνται με την ευθύνη και επίβλεψη του πελάτη και μονό (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ )

Δεν ευθύνεται το κατάστημα για αποζημίωση των πελατών , παραγωγών , ιδιωτών από τη μη σωστή χρήση των προϊόντων βάση αυτόν που αναφέρονται στην ετικέτα – οδηγία του προϊόντος , από τις καιρικές συνθήκες και τις κλιματολογικές αλλαγές της περιοχής .

Δεν ευθύνεται το κατάστημα εάν δημιουργηθεί βλάβη σε ένα προϊόν από λάθος – κακή χρήση του προϊόντος από τον πελάτη  Ο πελάτης πρέπει να χρησιμοποιεί το προϊόν με βάσει τις οδηγίες χρήσης και μόνο

Δεν ευθύνεται το κατάστημα σε περίπτωση ψευδών στοιχείων που δίνονται από τον πελάτη για την έκδοση τιμολογίων και συνταγών.


 

ΜΑΛΑΘΟΥΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ AGRO-GARDEN – Α.Φ.Μ 137704420 – ΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΓΕΜΗ 138027830000 

Καλάθι Αγορών

Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.