ΜΑΘΕΤΕ

Για Εμάς

Η Εταιρία

Η πολυετής εμπειρία, η πλούσια κληρονομιά γνώσεων που αποκτήσαμε από από γενιά σε γενιά έως σήμερα αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Όλα ξεκίνησαν περίπου το 1942, ο τότε Πασχάλης Μαλαθούνης του Πασχάλη, άνοιξε για πρώτη φορά στην καβάλα στην οδό Σπετσών και κριεζή γωνιά το πρώτο μικρό παντοπωλείο-κατάστημα γεωργικών εφοδίων και άλλων προϊόντων έως το 1964.

Έπειτα Ο Απόστολος Μαλαθούνης του Πασχάλη, στην οδό Αγίου Νικολάου 5, το 1965 δραστηριοποιήθηκε στον χώρο τον γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων, με μεγάλη επιτυχία γνωστοποιώντας των σε ολόκληρο τον νομό Καβάλας έως το 1990. Συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία του στην οδό Κουντουριώτου 7 από το 1990 έως το 2002 και από το 2002 στην οδό κουνουριώτου 15 σε 2 καταστήματα έως το 2005.

logo-agrogarden-white

Στο ίδιο κατάστημα το 2005 ο Πασχάλης Μαλαθούνης του απόστολου, απόφοιτος του ΤΕΙ γεωπονίας της Φλώρινας, ίδρυσε με την σειρά του, την εταιρία αγροεφοδίων “Π.Μαλαθουνης κ Σια Ο.Ε” με ανοδική πορεία έως το 2015.

Συνεχίζοντας το 2016, Ο Πασχάλης Μαλαθούνης ίδρυσε την AGROGARDEN στην Κουντουριώτου 9.

Η AGROGARDEN είναι ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα γεωργικών εφοδίων που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες παραγωγούς . Με όπλο την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα επώνυμων και εξειδικευμένων προϊόντων πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες του Γεωπονικού κλάδου και προσφέρουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διάθεση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων καθώς και πιστοποιημένων προϊόντων πολλαπλασιαστικού υλικού και εργαλείων.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, εξυπηρετούμε καθημερινά εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ είναι να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον κήπο, το μπαλκόνι, τον αγρό, σε όλους, όσους αγαπάνε το πράσινο και τη φύση.

Με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον στοχεύουμε την προώθηση της Βιολογικής Γεωργίας με εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι να εμπνεύσει κάθε ερασιτέχνη κηπουρό ή απλό ιδιώτη να δημιουργήσει μόνος, ότι τον ευχαριστεί και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του εφοδιάζοντας τον με τα κατάλληλα μέσα.